Taket måste väl ha takpannor?

image8


Här har vi mitt röriga köksbord,där jag sitter mest och pysslar..naturligtvis ska Elvis(katten) va me och inspektera oxå.. =)
Jag ville göra takplattor så att taket såg lite roligare ut.Jag provade me att skära ut i lite balsaträ,och det gick ju bra tycker jag. 1 meter balsaträ,1mm tjockt kostade 17 kronor på leksaksaffären.inte så farligt.Men det jag hade räckte ju inte till hela taket,så jag får åka in till stan och köpa lite mer.. =)
Sen kom jag på att det nog skulle vara fint med blomlådor utanför fönstren.men jag vet inte riktigt hur jag ska göra dem på för sett.. Funderar lite.Är det nån som har nåt tips att komma med???

Ett nytt Renoveringsprojekt!!!

image7


Titta så kul!!! Jag var hemma hos en kompis och jag frågade om de hade kastat deras yngsta dotters dockskåp,för jag såg inte till det,jag hade tänkt att erbjuda min hjälp som dekoratör där,för jag visste det va på väg att bli aningen sjaskigt..Men dottern hade använt dockskåpet som en stege för att nå nånting,och det hade brakat ihop,och nu låg det i garaget.Jag fick det,och de sa att "du får göra vad du vill med det"..
Skitkul jue!!!
Så nu har jag plockat isär det,skrapat bort klistermärken och grundat över klottret lite.det har fått nya golv.Köksgolvet blev svart och vitrutigt(golvet hade redan rutor,så de var bara att måla vartannan ruta svart,och sen lackade jag det,så de blev blankt och fint..)badrumsgolvet blev blått,och resten av golven fick självhäftande "fuskparkett".. Tapeter ska upp och så småningom gardiner oxå tänkte jag..resultat kommer här senare.. =) 

Uppfräschning av Mini-byrå..

image5


Jahapp,så såg den ut när jag köpte den.En minibyrå..Cirka 15-20 cm hög,och med små lådor där man kan förvara smågrejer i tänkte jag.Hittade den på Loppis,tänkte den kunde komma till användning.
Men jag gillade inte det Marina motivet,så jag hade ideér på att göra nåt med den redan då.
Sen en dag satte kreativiteten in..Jag målade den gammelrosa med hobbyfärg och testade att göra sånt härna "decoupage" på den..gick väl rätt så bra.lite skrynklor blev det väl..men men det duger nog bra så här..Eller kanske kommer jag på en bättre idé någon annan dag?..Nåja då är det väl bara att slipa ned och börja om.. =)
Så här blev iaf det färdiga resultatet:


image4

RSS 2.0