Sådär ja!! Äntligen!!!

Min Internet uppkoppling har ju inte funkat nåt vidare  de senaste månaderna,och vartenda gång jag försökt ladda upp bilder på Internet så har det lagt av liksom.Så frustrerande!!!
Så nu tänkte jag uppdatera lite här på pysselfronten!! Har inte gjort så hemskt mycket under sommaren,men lite grann iallafall,mest med mosaik då(bla minimosaiken jag köpte på panduro rean i somras..)
Här kommer lite bilder:

image16

image17

image18


Jag tycker det är så himla kul med att lägga mosaik!! Har gjort några gamla blomkrukor i fullskala,och så ville jag ju pröva på att göra nåt i mindre skala också,så när jag hittade de här små mosaikbitarna på Panduro blev jag ju skitglad!! Det jag gjort ovan är grytunderlägg och en bricka,och några blomkrukor i olika storlekar.Jag klistrade fast mosaiken på balsaträ och sen använde jag vanlig kakelfog för att foga dem.Lite pillrigt var det,och jag använde faktiskt pincett när jag skulle klistra på bitarna. Det här är de första grejerna jag gjort,men kommer säkert att fortsätta göra fler saker.. =)
De små borden jag gjort högst upp är med annan mosaik som jag använt.Till det lilla gula hittade jag små glasmosaiker i den storleken,och la även in en del små spegelglas.Hade nog kunnat lagt dem lite tätare,men nu blev det så här.Till det gröna lite större bordet använde jag större mosaikbitar i plast som jag klöpp sönder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0